Endelig får jeg vist dere denne nydelige sommerkåpa til Esther! Den har ligget ferdig montert i ei uke, men jeg har ikke fått somlet meg til å ta bilder av den på før idag. Kåpa er som sagt tidligere Buttercup kåpe fra Dropsdesign, Babydrops katalog nr 21-1. Oppskriften finner du gratis inne på Dropsdesign. Jeg har strikket str 12-18 mnd, og den er ganske stor til Esther enda, men hun kan fint bruke den om jeg bretter opp ermene. Selve kåpa var rask og gøy å strikke, men 25 cm med rillestrikk på hetta gjorde at det ble ganske kjedelig etterhvert. Men hva har vel det å si når resultatet blir så bra? (Om jeg får lov å si det selv…)

Kåpa lå ferdig strikket i strikkekurven min i sikkert et par uker før jeg endelig etter mye leting fant de perfekte knappene. Etter tips inne på ei strikkegruppe på Facebook gikk jeg inn på Etsy og søkte på stoffknapper. Og jammen var det mye å velge i! Tilslutt landet jeg inne på siden til Patchworkmill, hvor jeg fant mange fine stoffknapper jeg likte, og noen som jeg rett og slett ikke greide å motstå;-) Etter ei lita uka kom de i posten, og de var heldigvis akkurat like fine som jeg hadde håpet på!

DSC_0054DSC_0078DSC_0064 DSC_0060

DSC_0069
DSC_0047

DSC_0063