Denne måneden er jeg godt fornøyd med egen strikkeinnsats, tatt i betraktning at jeg har begynt å jobbe. Har fått gjort ferdig tre prosjekter, og startet på to.

  • Gjort ferdig Marius selekjole. Du kan se flere bilder av Esther i den her. Denne ble jeg veldig fornøyd med. Gøy og rask å strikke. Blir nok definitivt flere av denne! Den er strikket i Drops Baby Merino, et fantastisk mykt og kløfritt garn. Passelig varm til å bruke innendørs også. Jeg strikket i str 1 år, men i lengden til ca 3 år.

  •  Gjort ferdig Junior V-vest med strukturmønster og lommer fra Dropsdesign. Denne er også strikket i BabyMerino, og str. 6-9 mnd med et par cm ekstra lengde. 
  • Gjort ferdig Skappelgenser #4. Måtte legge fra meg denne forrige måned da jeg gikk tom for garn, men nå er den endelig gjort ferdig:) La opp 76 masker til forstykke og strikket forstykke og bakstykke i ett, og plukket opp masker til ermene, så sparte jeg meg selv for endel montering:) 
  • Begynt på Buttercup kåpe fra Drops Design: Jeg hadde håpet jeg kunne skryte av å ha gjort ferdig denne søte kåpa til Esther før måneden var omme, men det greide jeg ikke. Jeg får skylde på at det kun var 28 dager i denne måneden. Men jeg kom ihvertfall godt igang, og har igjen ca 20 cm på bakstykket, deretter strikke opp hetta og montering.20130301-172630.jpg
  • Begynt på Mariusgenser til Stig Ove. Snart ferdig med den grusomt kjedelige bolen, og gleder meg til å begynne på mønster. Jeg har nesten ikke strikket på denne hjemme, men litt på jobb, på venterom, på bilturer, osv. Og litt etter litt så har det jammen meg vokst:) Genseren strikkes i Rubin Superwash, og i «slimfit». Som vil si at den er strikket etter nøyaktige, tettsittende mål på Stig Ove, som tilsvarer XS i Mariusboka, og med lengden til XL, da han ville ha den ganske lang. Jeg er spent på resultatet!:)