Endelig, etter langt og lenge, ble jeg ferdig med skappelgenseren til meg selv. Tidligere har jeg strikket til søstra mi, Esther og svigermor. Jeg begynte på denne genseren for over en måned siden, og det gikk veldig raskt fremover, men så gikk jeg tom for garn da jeg var halvveis på siste ermet. Ganske surt, og enda mer irriterende når garnbutikken var tom i ukesvis for akkurat den fargen! I tillegg var alle nettbutikkene jeg bruker å handle på tomme. Så til slutt kontaktet jeg en garnbutikk sørpå og fikk de til å sende meg ett nøste Vivaldi, farge 13 forrige uke. Og da ble genseren endelig ferdig:)

20130201-174518.jpg

Så mye manglet jeg da jeg gikk tom!

Genseren er strikket i Drops Alpaca og Drops Vivaldi, akkurat som de to andre voksenmodellene jeg har strikket, og jeg er fortsatt veldig fornøyd med den garnkombinasjonen. Genseren ble veldig varm, så den hives fort av når jeg gjør husarbeid, men god å ha på når det er litt kjølig.DSC_0015
DSC_0020 DSC_0008