Hei alle sammen! Her har det vært stille lenge, i hverdagen er det mye lettvintere for meg å oppdatere via Instagram og Facebook, så jeg håper dere følger med der. Dere finner meg på Linda.gisnaas på Instagram.

Da jeg begynte å skrive på dette innlegget var det uka etter påske, og jeg begynte med å skrive at jeg håpet alle hadde hatt en fin påske, selv om den sikkert ble annerledes enn de fleste hadde sett for seg med restriksjoner osv.

Her i Kenya, spesielt på kysten som er dominert av islam feirer de ikke noe særlig påske, men vi er likevel hjemme. De nasjonale skolene har 7 uker ferie fra 18 mars, mens våre barns internasjonale skole stengte for 4 uker fra 31 mars. Men 3 dager før de skulle stenge, ble vi tatt på senga av at presidenten plutselig stengte alle skolene igjen. Det ble ikke gitt noen varighet, men de estimerer minst til juni. Så denne uka begynte vi med hjemmeskole igjen. Det er intenst og stressende med tre barn og tar det meste av tiden min, men forhåpentligvis varer det ikke i mange uker.

Ellers så har vi gjestehuset fullt av ungdommer for tiden, vi har 7 tenåringsgutter boende, i tillegg til at Esther og Leo hver natt har 2-4 venner på overnatting. Så vi har fullt hus og fullt bord! Men selv om dagene er intense og går i ett, så koser vi oss og trives med å bygge fellesskap og familie med ungdommene og barna. Vi har feiret flere bursdager i det siste, både vår sønn Ndoros, Stigs, og nå igår Bonfas, en av guttene som bor hos oss. Han fylte 21 år, og jeg laget overraskelsesfest for han etter guttebibelgruppa igår. Det var første gang noen har laget bursdagsfeiring for han eller laget kake for han. Han ble veldig overrasket og glad, og måtte kjempe hardt for å holde tårene tilbake. Det er veldig koselig å kunne være med å vise kjærlighet og glede andre på så praktiske måter.

De siste fem ukene har vi startet dagene våre med bønnemøter på taket av gjestehuset, hvor også andre fra menigheten kommer, og hver morgen samles vi mellom 15-30 stykk. Deretter så hjelper guttene som bor her tre dager i uka til med praktisk arbeid ute før lunsj, før det er fotballtrening kl 4. De andre to dagene fokuserer de på skolearbeid. Ukene flyr avgårde, og vi er glade for å se relasjoner som bygges og framgang og vekst i menigheten og arbeidet vårt.