Da kjære venner, er jeg endelig online igjen, etter å hatt problemer med innlogging på nettsiden min i månedsvis. På grunn av høyt tempo i livet vårt her, har det også vært utfordrende for meg å få fikset dette, men endelig er jeg tilbake på bloggen igjen, og det føles så bra!

Jeg har så mye jeg har lengtet etter å dele med dere, og det vil nok komme mye tilbakeblikk, refleksjoner og oppdateringer på hvordan de siste månedene har vært for oss, litt etter litt.

Som dere ser så har også bloggen min fått et ansiktsløft siden sist, og den er sydd sammen med vår nye hjemmeside som forhåpentligvis gjør det lettere for dere å få med dere oppdateringer om misjonsarbeidet vårt, og også lettere å finne kontaktinformasjon og giverinformasjon.

Jeg gleder meg til å holde kontakt via bloggen igjen, hvor jeg kan dele litt nærere og mer enn på Instagram og Facebook. Jeg ønsker å gi et ærlig innblikk i misjonærlivet, og hvordan det er å leve som utlendinger i et afrikansk land, på godt og vondt. Selv om jeg filtrerer og sensurerer mye av det jeg legger ut, ønsker jeg ikke å lage noe glansbilde av livet vårt. Likevel kan jeg på grunn av personvern for både oss og andre, ikke legge ut mye av utfordringene og kampene vi strever med, og tårer og hjertesorg vi konstant lever med. Men det gode overgår det vonde, og jeg håper at jeg ved å dele tilfredsstillelsen og gleden vi føler ved å ha vært lydige på kallet vi har fått fra Gud, også kan inspirere andre til å følge drømmene sine. Føl deg fri til å kontakte meg ved spørsmål, og les i arkivet for å se hvordan dette eventyret, som for oss begynte i 2014, har utartet seg hittil.

Selv om det er lenge siden, og mange ting har endret seg siden da, så vil jeg begynne med å legge ut oppsummering fra året 2019, som jeg lovte dere i januar, for å ta dere med på reisen vår. Følg med!

This post is also available in English