Idag fylte Leo 6 år, og selvsagt feiret vi han med brask og bram! Jeg elsker å stelle istand selskap og åpent hus. Spesielt for de som ikke er så vant med det. Idag var vi en god miks av mennesker. En del fra klassen til Leo med foreldre, og så nesten 30 unger fra Mnarani. Over 60 stykk var innom tilsammen! Virkelig takknemlig for dette store huset og store tomta som gjorde det så enkelt å ha så mange mennesker i hus.

Noe jeg gjorde med stor suksess, var å printe ut superhelt ansiktsmasker som barna fikk fargelegge og klippe ut. Det satt konstant en gjeng barn ved bordet og fargela, og de var stolte over maskene sine.

Jeg er så takknemlig for Wasi, hushjelpen vår, og ungdommene mine som hjalp meg med pynting, matlaging og rydding. Alt er så mye lettere når man lever som en storfamilie! Igår hadde noen av våre lokale venner bursdag, og jeg kjøpte kake og saft og hjalp de å arrangere bursdagsfeiring. Og idag kom fire av ungdommene fire timer før bursdagen og hjalp til med å ordne istand. Etter festen hjalp alle ungdommene med å rydde og vaske opp. Så takknemlig!