Igår kveld skulle jeg og Stig Ove kose oss og se film på kvelden. Filmen var lastet ned, og Stig hadde satt fram brus og godis. Jeg skulle bare raskt legge Sarah først… Og så gjorde jeg kunststykket å greie å sovne! Snill som han er, så vekte ikke Stig meg, men la seg istedet tidlig han også. Dermed var jeg lysvåken idag tidlig kl 6, etter å ha sovet siden kl 20. Stig sto også opp ikke lenge etter, og halv åtte satt hele familien og spiste frokost! Ikke verst på en lørdag.

Vi koste oss med en avslappende morgen, med rydding og leking i huset. Utrolig hvor lang tid det tar å få organisert, sortert og ryddet seg inn i et hus! I tillegg så lukter alle klærne våre surt etter å ha ligget i kofferter og esker i to måneder, og må vaskes før de kan legges i skap.

Etter lunsj dro vi ned til Mnarani hvor vi var med på bibelgruppe. Idag var vi ganske få da mange var i et bryllup til noen i landsbyen.

Ungene koste seg med vennene sine. Alltid gøy å være sammen med de! Det er uvant å ikke bo rett bort i gata lenger. Imorgen skal vi ned igjen på søndagsgudstjeneste i en av menighetene i nabolaget, som medlemmene våre har gått i mens vi har vært borte. Etterpå tenkte jeg å ta med en gjeng barn og ungdommer opp på tomta for å leke litt. Det blir gøy!

Nå skal jeg og Stig prøve å se filmen vi skulle se igår. Forhåpentligvis sovner jeg ikke…