Jeg tenker ofte at jeg skal sette meg ned og gi dere et glimt i hverdagslivet vårt, istedet for å la det gå så lenge mellom hver oppdatering at det blir en oppsummering.

Men så går dagene avgårde i en rasende fart, og det er vanskelig å skvise inn tid til å skrive på kveldene.

Men jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra da vi besøkte tomta igår. Det går virkelig framover med ting, både i jorda og med bygging.

På huset til foreldrene mine, som vi skal bo i foreløpig, er alt grovarbeid gjort, bortsett fra en halvvegg på badet. Ellers går det i pussing av yttervegger, og kjøkkenbenken skal støpes denne uka. Det meste blir gjort i betong, så blir det noen hyller og detaljer i stål. Det går ikke ann å bruke mye treverk her, da termitter angriper det veldig raskt.

På gjestehuset, som vi foreløpig bygger det halve av, har vi nå støpt taket. Nå blir det en pause her fram til vi har midler til å fortsette på halvveggene på takterrassen, og pussing og støping av benker og hyller inne.

Regntiden har uteblitt halvannen måned etter normalen, som har gitt krisetilstander for folk med døde avlinger, matmangel og skyhøye matpriser. For et par uker siden kom endelig regnet, selv om det fortsatt er mindre enn normalt. Det har ihvertfall hjulpet på avlingene våre som vi sådde et par dager før regnet kom. Foreløpig har vi sådd masse mais og søtpotet, og diverse frukttrær. Vi holder også på å klargjøre mer jord for å plante diverse grønnsaker og frukt som jeg ønsker å undersøke om det kan vokse her. Det er ikke så enkelt med varmen, men foreløpig får vi til å dyrke en hel del til eget bruk. Det er fascinerende hvor fort det blir grønt med litt regn!

Vi kjørte også til en nabo og hentet gjødsel. Sarah syntes ungene var litt nærgående, så hun klatret inn i bilen for å få litt avstand.

Vi gleder oss så utrolig mye til å flytte hit. Bli kjent med naboene. Finne ut hvordan vi kan hjelpe de. Og fortsette å bygge misjonsbasen og arbeidet vårt i disse nydelige omgivelsene . Det kribler i magen!