Oppmuntrende start på 2019

Oppmuntrende start på 2019

Hei! Til alle som daglig sjekker etter livstegn på bloggen, beklager stillheten! Det har bare ikke vært tid til å prioritere bloggskriving. Det har også vært litt problemer med domenet som gjør at det har vært tungvint å skrive her, og jeg har prioritert å legge ut kjappe oppdateringer på Instagram, Facebook og snapchat. Så følg meg gjerne der hvis du vil følge mer med enn hva jeg viser via bloggen. Linda.gisnaas på Instagram og snapchat.

Jeg hadde store planer om å legge ut årskavalkade for 2018, planer for 2019, hva vi lærte av fjoråret osv, men nå er vi allerede i mars! Men det kommer nok litt etter litt.

Men jeg ville ihvertfall si at 2019 så langt har vært utrolig bra. 2018 var vanskelig og hardt på mange måter (noe jeg vil skrive mer om senere), men dette året har så langt hatt mange flere oppturer enn nedturer. Vi ser mer og mer fruktene av det harde arbeidet vi har lagt ned de siste to og et halvt årene, og mennesker og ungdommer som oppriktig forandrer seg, vokser og blir bedre mennesker. Liv som blir forandret og kommer ut av fattigdom. Mennesker som med et oppriktig hjerte søker Jesus og ønsker å følge Han, spesielt fra andre religioner!

Vi føler at vi er på rett spor, at vi ser at måten vi bygger familie med menigheten på, og fokuserer på å bygge identitet og integritet i ungdommene fungerer. Jeg har store håp for framtiden til Kenya med disse flotte ungdommene som vokser opp!

Bygginga på tomta går framover, og vi gleder oss utrolig mye til vi kommer oss ut dit og kan ta inn noen av de foreldreløse ungdommene som har dårligst levevilkår. Barndommen noen av de har opplevd er vanskelig å ta inn over seg. Noen av de bor hos naboer eller slektninger, men blir behandlet dårlig og får ikke alltid mat. Hvis de prøver å gjøre lekser blir de kjeftet på og bedt om å hjelpe til med husarbeid. En av de har blitt tvunget til å dra på sjøen og fiske om natta, for så å dra på barneskolen på dagtid. Ellers ble han jaget ut av huset mens de andre spiste. Det å kunne tilby de et trygt hjem og bli del av en familie, kommer til å gjøre en stor forskjell på både karakterene deres og i livene deres.

Det er oppmuntrende å se hvor mye de har forandret seg på kun et år. Hvordan de gradvis tør å bygge tillit og åpne seg opp, og tør å ta imot kjærlighet. De stråler stadig mer av glede og selvtillit som de ikke har gjort før, og tør å drømme større for livet sitt. De vokser i integritet, ydmykhet og modenhet. Å være med å så konkret bringe forandring inn i ødelagte menneskers liv er så givende!

Dette er kun noen av de!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)