Den siste måneden har gått så i ett. Det nye året startet med et bang! Vært så mye uforutsette ting. Sykdommer og legebesøk blant ungdommer som jeg har måttet hjulpet med, utallige 12 timers dager i Mombasa på kreftklinikken med ei av jentene våre på 13 år… Sendt en haug med ungdommer og barn på skole, oppfølging og shopping for internatstudenter og fått skikkelig fart på strikkegruppa. De produserer kluter i fleng, men en del av de sliter og trenger mye hjelp.

I tillegg holder vi på med bygging på tomta vår for fullt. Vi skulle egentlig stoppe på gjestehuset, men et par veldig sjenerøse mennesker hjalp oss med å fortsette. Vi er så utrolig takknemlige for det! Hele huset er veldig stort og veldig dyrt å få opp, men vi kommer til å begynne med å gjøre ferdig halve huset, istedet for å få hele halvferdig. Da er det klart for gjester om kun få måneder.

Huset til mine foreldre, som vi skal bo i, går stødig framover, og de er straks klare for å støpe gulvet i andreetasjen. Snart kommer hønsenetting gjerdet opp rundt tomta, og vi kan begynne å kle det med blomster og pasjonsfrukt.

Pappa er her nå og lærer arbeiderne hvordan de skal bygge septiktank system, sveiser trapp, senger osv. For en velsignelse!

Jeg elsker dette stedet, og blir alltid så glad og fredfull når jeg er der oppe! Vi gleder oss utrolig mye til vi kan flytte dit!