Barnevelsignelse og fotballfinale

Barnevelsignelse og fotballfinale

Hei! Jeg stikker en rask tur innom bloggen for å si hei og hå og å si god jul til alle sammen!

Vi har kost oss veldig med en litt roligere uke. Det var veldig travelt fram til forrige søndag, da vi hadde julefesten vår. Bilder fra det kommer i eget innlegg etterhvert! Men denne uka har vi tatt pause på alt program, lagt gjøremål og jobb til side så godt det lar seg gjøre, og nytt tid sammen. Både med barna, venner og ungdommene. Vi har kost oss med lange julefrokoster, filmer på storskjerm for barn og unge, bassengdag med barna våre, spill og moro. Og avslapning. Vi har også kost oss med mye god mat som seg hør og bør i jula, og tilogmed spist både and, ribbe og pinnekjøtt denne uka! Skulle ikke tro vi er i Afrika??

Nå er det egentlig tilbake for full rulle igjen, da vi har flere titalls unger og ungdommer som begynner på skolen denne uka, og det er mye shopping og forberedelser å gjøre. Skoleåret går fra januar til november. Her er det ikke bare å møte opp første skoledag med tom sekk som i Norge. Her må du kjøpe skolebøker, skrivebøker, penn og papir, uniform, og alt annet. Så det er mye å forberede denne uka.

Idag på gudstjenesten vår hadde vi barnevelsignelse. Det var utrolig fint!

Etterpå dro vi bort på den lokale barneskolen for å heie på gutta våre som spilte finale i en lokal turnering. Vi stilte opp mannsterke, og mange av oss hadde på oss like skjorter som spillerne, røde Tine fotballskole tskjorter. Vi er så takknemlige for fotballtrøyer fra Norge!

Fotball er veldig populært, og det var flere hundre mennesker der og stemningen var god. Og jammen vant vi 3-0! Premien var både pokal og 14000 Ksh, tilsvarende knapt 1200 NOK.

Imorgen er det en ny fotballturnering for tenåringer blant alle kirkene i byen. Alle får lov å stille med et jentelag og guttelag. Det blir utrolig gøy!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)