Tusen takk for alle hilsninger og all støtte, det setter jeg stor pris på. Jeg er så takknemlig for å være hjemme hos familien igjen, og spesielt mine tre fine barn. Jeg føler jeg har kommet hjem til tre nye barn, med bedre legge- og soverutiner på alle enn noen gang, og Sarah er totalt avvent amming og sovner så fint på egenhånd. Det er ingen tvil om at de har lidd ingen nød hjemme alene med pappaen, heller tvert i mot!

Det er jo også en veldig bonus å få mamma og pappa på førjulsbesøk, som ikke hadde skjedd dersom jeg ikke ble syk. Så det ble en utrolig stor oppmuntring ut av noe vondt, og vi setter så enormt stor pris på å ha de her.

Idag hadde vi gudstjeneste igjen, og det var så koselig å se alle sammen. Folk kom og klemte og hilste og var så glade for å se meg igjen. Det er ikke alle som er like heldige å få dra på et like bra sykehus som jeg gjorde, og ihvertfall når de blir liggende lengre enn noen få dager, er mange vant til at folk ikke kommer ut igjen… Så det var flere som ble oppriktig redd for at jeg ikke skulle komme hjem, og de var så glade for å se meg hjemme.

Tusen hjertelig takk til alle som har vippset og overført penger til julematkasser! Mer enn 25 familier får 45 kg mais, olje, mel, såpe og mer til jul. Dette betyr en enorm forskjell for folk, og jeg gleder meg veldig mye til julefesten vår neste søndag. På grunn av sykehusoppholdet mitt, og at noen aktører ikke kunne stille opp likevel blir festen i hagen vår, men det blir fortsett plass til et par hundre mennesker, og vi skal gi de en julefeiring de aldri har opplevd maken til!

Nå er det bare å balansere denne uka mellom å ta det med ro og bli helt frisk, og å arrangere alt som skal gjøres både med julefesten og med vår egen julefeiring og juletradisjoner for familien. Vi gleder oss ihvertfall veldig til jul!