Vet du ikke hva du skal gi til jul til de som har alt de trenger?

Hva med å dele litt med de som ikke har de grunnleggende behovene sine dekt denne jula?

Etter at det har vært etterspurt et par år, har vi endelig i år fått til å lage «jul med mening» kort som du kan kjøpe i julegave til dine kjente og kjære.

For å prøve å imøtekomme forskjellige konkrete prosjekter, og forskjellige beløp som det har blitt ytret ønske om, har vi trykket opp forskjellige eksemplarer som kan sendes eller hentes fra Oppdal. Ellers så er det også mulig å få tilsendt på mail og printe selv, og da også få spesiallaget tekst dersom du ønsker annet beløp.

Alle disse prosjektene er ting jeg brenner veldig for.

Hjelpe de eldre i menigheten som verken har råd til mat eller medisiner, og som ofte er etterlatt til seg selv.

Å investere i folk og hjelpe de igang slik at de kan greie å brødfø seg selv.

Å kjøpe skolebøker for de mange titalls ungene i menigheten som må dele skolebøker med 4-5 andre. Også om mulig ansette privatlærer for å hjelpe de som sliter ekstra mye.

Fortsette å hjelpe de fattige med mat, skoleutgifter og klær.

Og å få fortsatt på byggingen av gjestehuset/misjonshuset som kommer til å føre flere misjonærer hit, og også fungere som bolig for flere av ungdommene våre når de ikke er på internatskole.

Det er mange i vår landsby som slett ikke ser fram til jul i år, og vi ønsker å gi de en bedre jul. Først og fremst ved at vi skal arrangere en stor, åpen julefeiring 23.desember. Her vil det bli god mat, gaver og underholdning.

I tillegg ønsker vi veldig å få laget matkasser til de fattige rundt oss. Det er mange som kan gå en hel dag uten mat, eller som alltid hopper over lunsj. Og vi ønsker å velsigne så mange som mulig av de rundt oss med en kasse med mat, husholdningsartikler og om mulig litt ekstra god mat til jul. Hvis noe av dette høres interessant ut for deg og du ønsker å støtte, så kan du kontakte oss på følgende måter:

Tlf: 95758985 (Min mamma Hanne på Oppdal)

Mail: lindagisnaas@gmail.com

Facebook: Linda Abildsten Gisnås eller Stigandlinda Ministries