Klare for desember måned

Klare for desember måned

Julestemningen kommer ikke like lett her som den gjør hjemme i kalde, julepyntede, (forhåpentligvis) snødekte Norge, men jeg er fast bestemt på å skape så mye som overhodet mulig!

Vi hadde fått fraktet ned sjokoladekalendere til ungene fra farfar, og jeg hengte opp min hjemmesydde julekalendervimpel igår kveld. Med masse lysslynger ble det riktig så koselig! I kalenderluka idag lå det muffinsformer, og vi bakte derfor røde muffins mens vi hørte på julemusikk. Samira, Fadila og Fabi er barnas bestevenner og mine ekstrabarn, og de er mye hjemme hos oss. De var også med å lagde muffins idag, og de storkoste seg! Muffinsene falt i smak hos både store og små.

Esther og Leo tripper av begeistring, akkurat som barna hjemme, og vi kjenner alle på gleden over adventstiden. Det blir veldig annerledes jul enn i Norge, men samtidig tradisjonell jul på mange måter. Julepynt, julemusikk, pepperkakebaking og aniskringler skal nok være med å sørge for at vi også får julestemning og koser oss her nede! Høydepunktet for min del blir nok den episke julefeiringen vi skal ha for de lokale lillejulaften! Det blir fantastisk gøy! Mer om det kommer forhåpentligvis imorgen.

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)