Tusen takk for alle bursdagshilsener! Jeg er så velsignet.

Jeg hadde en fantstisk fin dag, og den ble nøyaktig slik jeg ønsket. Stig stod opp med Sarah som har begynt å stå opp før det blir lyst (les: 05.30), og så ble jeg vekket på senga av barna med bursdagssang og pakke. Hva er søtere enn barnesang?? Stig fulgte de til skolebussen mens jeg la siste touch på kaka jeg hadde laget for å servere på morgenens bønnemøte.

Mange var veldig sent ute denne morgenen, men det kom mange av de eldre damene i menigheten. Da vi delte ut kaka visste de ikke hva de skulle gjøre med kakestykket, for de hadde aldri spist sånn kake før!! De pakket den inn i servietten og la den i fanget. I Mosambik opplevde vi at folk kunne gjøre sånn for å ta den med hjem og dele med resten av familien, men det var ikke tilfellet her. Da vi spurte om de visste hvordan de spiste det, sa de nei. Så Mama Simba og de andre måtte demonstrere hvordan de spiste kaka. De syntes det var så godt, og lo høyt. Ei av de reiste seg opp og tok en gledesdans da de fikk et stykke til. Det var utrolig morsomt!

Jeg elsker å bruke tid med disse damene!

Etter å ha hjulpet et par damer med strikketøyet sitt, kost med babyene mine og lagt Sarah, dro jeg til skolen til Esther og Leo. 21 september er også den internasjonale fredsdagen, og det markerte de med en skolesamling hvor klassen til Esther sang en sang. Foreldre fikk lov å komme å høre på i den første samlinga for de yngste elevene. Det var utrolig fint, og de var så flinke! Det var også så koselig å se hvor flinke Esther og Leo var og satt i ro på gulvet under hele samlinga, og kom og kysset og klemte meg etterpå. Esther var så stolt over at jeg hadde kommet for å høre på henne.

Så fikk jeg en times tid med bønn og forberedelser til søndagens gudstjeneste, før vi hadde min favoritt, pilau, til lunsj. Etter at ungene kom hjem fra skolen halv fire sendte Stig meg ut på en sykkeltur på min nye sykkel som jeg fikk i bursdagsgave. En sykkel har jeg ønsket meg lenge, og noe som blir en fin avveksling fra å alltid gå og stå.

Da jeg kom hjem hadde Stig og ungene dekorert stua med pynt og ballonger, og Esther og Leo hadde laget et fint bursdagskort. Vi koste oss med snickerskake som jeg hadde laget dagen før, og hadde en fin familiestund, med kun Esther og Leos tre nærmeste venner på besøk. På andres bursdager liker jeg å ha selskap og styre og ordne, men på min egen bursdag vil jeg slappe av og ta det med ro. Så dagen ble akkurat som jeg ønsket det!

Og så gleder jeg meg til å stelle i stand fest og feiring for Leo som har bursdag nøyaktig én måned etter meg!:)