Stig Ove innlagt med nyrestein

Stig Ove innlagt med nyrestein

Her kommer en liten oppdatering for alle som har spurt hvordan det går med Stig.

På lørdag var vi på stranda og hadde dåp. Da vi kom hjem begynte Stig å tisse blod. Midt på natta fikk han ekstreme smerter i den ene siden og kastet opp. Jeg skjønte fort at dette dreide seg nok om nyrestein. Vi har et veldig godt privat legekontor her i byen som er åpen hver dag, men de åpner ikke før kl 09. Så vi avlyste de to møtene han skulle prekt på, og dro på legekontoret så fort det åpnet hvor han etter å ha prøvd mye annet fikk morfin for smertene. De sendte oss til Mombasa for CT for å lokalisere steinene, og de fant en stor en på 8 mm og flere mindre. Han ble lagt inn for å få kontroll på smertene, og han har jevnlig fått morfin. Det sies at nyrestein er ekstremt smertefullt, og det eneste som er sammenlignbart med fødselssmerter. Ikke gøy å se han ha så vondt! Nå skal han legges i narkose kl ti og de skal knuse steinene med laser og sette inn en stent for å avlaste urinlederen som er skadet. Så kommer han forhåpentligvis hjem imorgen.

Det var tross alt bra at dette skjedde akkurat i går. Vi hadde besøk av Lillian og Kolbjørn som kunne hjelpe oss med barnepass av Esther og Leo, og jeg hadde med meg Anne Lise til Mombasa for å hjelpe meg med Sarah i bilen. Vi kom hjem i går kveld.

Idag klokken 05 skulle jeg egentlig reise sammen med de til Nakuru i fem dager for å slappe av og få en pause på Jesse Karanjas bønnesenter, så hadde dette skjedd mens Stig var alene hjemme med Esther og Leo hadde det ikke vært så greit. Turen min er selvsagt avlyst, men det gjør ingenting.

Tusen takk for alle som har sagt de ber for han og oss!

2 thoughts on “Stig Ove innlagt med nyrestein

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)