På søndag fikk vi igjen besøk av våre venner fra Levanger; Kolbjørn, Lillian, Anne Lise og Gudveig. Damene har en iver etter å lære bort håndarbeid til de lokale damene, og at de etterhvert kan bli med i et prosjekt de har planer om å starte. De hadde fått donert en symaskin, og tok også med seg mye garn, heklenåler og strikkepinner.

Så igår fortalte vi noen av damene at det kom til å bli introduksjon i symaskin og strikking idag, og at de som var interesserte kunne komme. 19 kvinner og en mann kom!

Flere av de hadde problemer med å tre nåla i symaskina… Frem til de fikk prøvd et par briller. En helt ny opplevelse for de, og de syntes det var veldig spennende!

Sarah sovnet rett før kurset startet, så mens mødrene var opptatt, prøvde jeg å være barnevakt. Samuel ville bare bæres, så han tok jeg på ryggen, og jeg byttet på å bære tre andre små babyer som forstyrret mødrene i tillegg.

De delte seg opp i grupper, og i to timer rullerte de på å få prøve symaskin, og å lære seg strikking. De storkoste seg! Noen av de tok det skikkelig fort og fikk det bra til.

Imorgen skal de fortsette. Etterhvert skal de beste plukkes ut, og så får vi si hvor vi ender opp. Uansett så får de lært seg veldig nyttige ferdigheter som de kan bruke resten av livet. Vi er utrolig takknemlige for besøkende som kommer med engasjement og iver etter å lære bort og å hjelpe! Det er til stor oppmuntring for oss, og for vennene våre!