En vellykket date night

En vellykket date night

Wow! Så gøy! Date night som vi arrangerte igår var virkelig en suksess.

Det var utrolig gøy å se responsen til folket. Desverre så er de fleste mannfolk veldig fraværende og lite tilstede, og de bryr seg ikke så mye om å ha kvalitetstid med kona si. Å gjøre noe sammen, er noe ektepar her svært sjelden gjør. De snakker sjelden sammen, og prioriterer ikke parforholdet.

Så vi ville legge til rette for at par kunne ha en kjekk kveld sammen. De herlige ungdommene våre hjalp meg med å dekorere hagen med blomster og lyslenker, og bandt to og to stoler sammen. Vi lagde flere kilo popcorn og kjøpte 15 liter brus. Ungdommene tok med seg alle barna slik at foreldrene fikk nyte litt alenetid.

Parene var så søte da de ankom, noen hadde pyntet seg for hverandre, noen var spente, og noen var litt skuffet fordi mannen deres ikke kom. Men de koste seg likevel med popcorn og med venninner som også kom uten mann. Vi så musikalen The Greatest Showman som var et supert valg. Den var morsom, romantisk, og lett å følge med på selv for de som ikke kunne engelsk.

Stemningen var god, og noen krøp nærmere og nærmere hverandre, holdt hender, flirte, og koste seg i hverandres selskap. Så nydelig å se!

Pappa, som tok initiativ til denne kvelden, hadde på forhånd vært og betalt for ei natt på et hotell inærheten med middag og frokost inkludert, verdi på en halv normal månedslønn. Alle parene som kom var med i en trekning, og spenningen var til å ta og føle på før jeg utropte vinnerne. Alle hadde såå lyst å vinne! Jeg skulle ønske de alle kunne fått en slik natt, så vi må nok gjøre dette flere ganger. Men de som vant unner jeg det virkelig. De er et søtt, ungt par med to små barn, og de er veldig fattige. De bor hjemme hos hans bestemor, sammen med flere andre familiemedlemmer. Da jeg ropte opp navnene deres hylte Mama Yasin og begynte og hoppe opp og ned og gråte, og de omfavnet hverandre og kysset som gale. Etterpå tok mannen henne på ryggen og bar henne ut porten, klar for en mini bryllupsreise;-)

Rørende å se hvor mye følelser dette bildet uttrykker! Et lykkelig, forelsket par, og venner i bakgrunnen som klapper og er glade på deres vegne. Tusen hjertelig takk til pappaen min!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)