Imorgen skal hele menigheten på Date!

Imorgen skal hele menigheten på Date!

På lørdag fikk vi besøk av familien min. Både mamma og pappa, mormor og morfar, og kusina mi Elise.  Dette er 6.gangen foreldrene mine kommer hit siden vi flyttet til Kenya for nøyaktig to år siden, mens det er ett år siden sist mormor og morfar besøkte oss for første gang. Det er utrolig gøy å ha de her igjen! De lokale er så imponert og overrasket over at barna mine har oldeforeldre i live. Det er et sjelden syn her. Så sjeldent at de fleste jeg har spurt ikke vet ordet for oldeforeldre på swahili engang!

Denne første uka har gått veldig fort, og har bestått av mye forskjellig. Vi har fått praktisk hjelp i huset med å ordne hyller, hjelp med barna og hjelp med bønnemøter. I tillegg har vi vært på stranda, utflukter og husbesøk. I går besøkte vi fadderfamiliene til både mamma og pappa, og mormor og morfar. De hadde med seg gaver, til stor begeistring! Brødrene til Elise hadde donert mange gamle leker som familien hadde med seg ned, og det ble mange glade barn som fikk nye leker.

Pappa er full av initiativ og arbeidslyst når han kommer hit, og et av initiativene han har tatt, er til å ha en Date Night i menigheten vår. Veldig mange her er ikke gift på grunn av kjærlighet, og de har heller ikke lykkelige ekteskap. Men vi har planlagt å ha en romantisk aften imorgen kveld for ektepar, eller for single som vil invitere med seg en date for kvelden! Da vil vi pynte det fint ute i hagen, sette to og to stoler sammen, forberede brus og popcorn, og se en romantisk film. Responsen på dette har vært enorm, og det har vært veldig mye fnising, knising og begeistring. Damene har snakket om dette hele uka og gleder seg veldig!

Høydepunktet er at vi skal ha en trekning på slutten av kvelden hvor et lykkelig par vinner en natt på et hotell inærheten, med middag og frokost inkludert. Bare tanken på å vinne dette får folk til å gå helt i spinn. Jeg skulle ønske de alle kunne vinne få ei slik natt, for jammen fortjener de det!

Vi har fått noen av ungdommene til å være barnevakt for alle barna for de som trenger barnevakt, slik at mødrene er fri. Inkludert meg! Vi gleder oss til imorgen!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)