Bursdagsfest for Sarah

Bursdagsfest for Sarah

Igår fylte babyen vår ett år! Det er ett år siden jeg skrev denne posten om fødselen.

Jeg vet at det er noe alle sier; at de ikke forstår hvordan tiden kan gå så fort, men det er faktisk sant! Det går skremmende fort. Og selv om jeg elsker å se Sarah vokse og bli større, så er det også vemodig. Jeg har elsket dette året med henne, og virkelig nytt hver dag med babytid. Vi har vært velsignet med rolige og fornøyde babyer hver gang, men Sarah har virkelig tatt kaka. Hun er et eneste stort glis – uten å overdrive – det aller meste av tiden! Hun er veldig sosial, vennlig og glad i folk. Spesielt afrikanere, selv om hun kan være litt skeptisk mot hvite.

Derfor var det på sin plass at for å feire bursdagen hennes inviterte vi vennene våre som hun er så glad i til bursdagsfest! Og våre nærmeste venner er mellom 50-60 stykk. Så det ble en stor forsamling. Vi hadde en gruppe på nesten førti stykk først, og så kom 10 ungdommer senere etter skoletid. Maria hjalp meg med å pynte i hagen, og å lage kaker. Vi lagde tre langpannekaker og en rundkake, og brukte 6 kyllinger og 10 kg ris på å lage pilau. Sarah storkoset seg og elsket oppmerksomheten! Hun gliste bredt da vi sang bursdagssangen, og spiste masse pilau. Kake fikk hun selvfølgelig smake, men hun spyttet det ut av munnen og foretrakk å skvise det i hånda. De har en litt rar tradisjon her hvor de smører kakeglasur i ansiktet på bursdagsbarnet og søsken, og Sarah var ingen unntak!

Vi hadde en veldig fin feiring, og det var gøy å feire Sarah slik som vi liker det best; ved å inkludere og vise kjærlighet for de lokale vennene våre, som er vår familie.

One thought on “Bursdagsfest for Sarah

  1. Å, så fint å høre. Vi er på ferie på Lista nå. Har kjøpt leilighet her ved havet. Hører mormor og morfar skal besøke dere. Dere står på og velsignelsene følger. Gud ga oss ikke motløshetens ånd, men kraft, kjærlighetens og visdom. Koselig å høre fra deg. Vær velsignet.

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)