Ekstremt sosial lørdag

Ekstremt sosial lørdag

Forrige uke tok Esther og Leo skoleferie, etter å ha fått med seg de knapt to siste månedene av skoleåret. De har det så gøy på skolen, og de synes det er litt rart at de ikke skal dit på nesten åtte uker!

Men i mellomtiden får vi finne på mye gøy sammen med de hjemme, og vi får også endel besøk disse ukene. Siden forrige uke har vi hatt besøk av ei god venninne fra Mo i Rana, Maria Fjellvang, og selv om både jeg og Sarah har hatt kraftig influensa siste uka, har det vært så koselig med besøk, og så kjekt med to ekstra hender innimellom!

På lørdag tok vi med oss fire av Esther og Leos venner til en kafe inærheten, hvor de hadde et arrangement med bruktmarked og hoppeslott. Vennene deres har aldri sett et hoppeslott før, og de var så fascinerte. Etterpå fikk de is, og kosa seg så mye! Jeg elsker å gjøre litt ekstra for barna, og vise kjærlighet gjennom handling.

Da vi kom hjem spilte Stig fotball med barna, før jeg serverte de lunsj. Etter lunsj har ungdommene bibelgruppe og dansetrening, så da ble hagen og huset fullt av 30-40 ungdommer og barn. Flere av de var raske til å joine Esther som satt og malte, og plutselig var stuebordet mitt overfylt med tegninger. De fleste av de var til meg og Stig, med kjærlighetserklæringer som “du er verdens beste mamma”, “takk for alt dere gjør mamma og pappa”, “vi er så glade i dere Linda og Stig/ mamma og pappa”, osv. Og min favoritt tror jeg var: “Stig and Linda Ministries Danseteam – sammen for alltid!”

Etterpå fikk gutta spille litt PlayStation, før det ble ris og bønner med de lokale klokka fire. Vi har hatt knapt to måneders pause fra dette, fordi det har vært forbud mot kull i landet. Men nå er forbudet opphevet, og vi kunne igjen lage måltid for rundt 150 stykk. Det var utrolig kjekt å være i gang igjen!

Den ekstremt sosiale dagen fortsatte med ungdomsmøte rett etterpå, hvor vi lagde hele to langpanner med gulrotkake. Jentene lagde en, og guttene en. Gutta er blitt så utrolig ivrige på å bake, og vil alltid hjelpe til!

Igår kom svigerfar for å feire bursdagen til Sarah. Imorgen blir hun hele ett år! Som tiden flyr. I skrivende stund flyr jeg mellom datamaskinen, Sarah som plages med sin femte tann på vei, og kjøkkenet hvor jeg baker til imorgen. Vi forventer sånn ca 50 stykk på bursdagsfest… Det blir gøy!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)