Luksusfrokost og fotballkamp

Luksusfrokost og fotballkamp

Idag har vi hatt en lang, og veldig fin søndag!

Dagen startet som vanlig rundt klokken seks, takket være morgenfuglen Sarah. Det tok ikke lang tid før gjengen nede kom hjem fra joggetur, og fylte førsteetasjen med ungdommer. Det er en så utrolig stor velsignelse og hjelp å ha besøk som bruker så mye tid på vennskap og fellesskap med ungdommene som det Kristine og Vegard gjør! De er helt utrolig gode, og vi kommer til å savne de veldig når de drar på torsdag.

Sammen med Marie og Mona lagde de havregrøt til de 17 ungdommene som var med de på joggetur, med smør, sukker og kanel på. Det var en skikkelig luksusfrokost for de! Etterpå delte jeg ut litt klær som jeg hadde liggende fra både oss og donasjoner, og delte ut rester av kjeksene som vi lagde på ungdomskveld igår.

Etterpå dro noen av de hjem, mens andre ble igjen i hagen og lekte med Esther og Leo. De spurte også om de kunne få vaske bilen vår, og det sa jeg jo ikke nei til;-) De dansa, sang og koste seg hele formiddagen.

Ungdommene har fått helt dilla på perling, og har brukt mange timer på det idag. Ikveld hadde vi mer enn 10 stykk som satt og perlet og lagde kunstverk! Tilogmed guttene var helt gira, så nå må jeg nok få tak i flere perler!

Vi hadde et veldig bra søndagsmøte, hvor Stig prekte, og jeg koste med babyer som vanlig.

Etter møtet viste vi fotballkamp på storskjerm, til stor glede for de lokale! Mellom 40-50 stykk kom og så Mexico slå Tyskland. Vi kommer nok ikke til å se hver kamp, men innimellom kan det være gøy. De lokale elsker fotball!

Ikveld har jeg lagd brownies med kaffemarengs som vi har kost oss med. Nå kjenner jeg at jeg må gå i seng og få meg noen timers søvn før morgenfuglen vår vekker oss igjen!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)