Strandfest og perlefest

Strandfest og perlefest

Igår feiret muslimene eid, avslutningen på deres fastemåned. Det er en offentlig helligdag i Kenya, så idag hadde skoleelevene fri fra skolen. Etter bønnemøte på morgenen inviterte vi derfor med oss menigheten vår ned på stranda. En stor gjeng med barn og ungdommer, og også noen voksne, gikk i hopetall nedover.

Vi bada og lekte i vannet og i sanda og hadde en veldig koselig formiddag sammen. Vi hadde med oss boombox høyttaler, og ungdommene danset og koste seg. Noen andre som var på stranda ble imponert over dansingen til ungdommene, og inviterte de til å komme tilbake idag og opptre på en strandfest de skal ha. Gjett om ungdommene ble glade for det!

På ettermiddagen dro besøket vårt ut på båttur på fjorden sammen med vår venn Raman, mens jeg og Esther fant fram Hamas perler sammen med et par venninner. Jeg liker å gjøre aktiviteter sammen med de som stimulerer kreativiteten deres, som de ikke er særlig vant med. De elsket å perle, og gleder seg til å komme igjen med flere venninner!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)