Dypt inni bushen

Dypt inni bushen

Igår satte vi oss i bilen og kjørte 2 t innover i landet, langt inn i dypeste bushen. Kilometervis fra vei og dypt mellom kratt og skog, og med lange avstander til nærmeste naboer. Der kommer vår venn Peter fra, og vi dro dit for å besøke mora hans og familien som bor der.

Det er fascinerende å se folk som bor så langt fra alt og alle. Hvor tiden står stille, og deres hovedagenda for dagen er å få tak i mat. Det var et utrolig flott og fredelig sted, og veldig hyggelige mennesker! De følte seg så beæret over at vi kom på besøk, og serverte oss en av sine dyrebare kyllinger. Snart får vi et par jenter fra Norge på besøk som ønsker å oppleve å bo med de lokale et par dager, og da tenkte vi å foreslå dette stedet. For en opplevelse, og for en velsignelse for de som får besøk! Vi tenker også på å gjøre det selv om ikke så lenge, med hele familien.

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)