Igår fylte vår eldste datter Esther seks år, og vi feiret med en veldig norsk feiring, med pakke og sang på senga på morgenen, og barnebursdag etter skolen.

Leo bestemte for mange uker siden at han ville kjøpe SuperGirl barbie til Esther. Det var nok like mye gave til ham som til henne, for nå ble hun veldig mye mer interessert i å leke sammen med superheltene hans!

Esther hadde bedt om regnbuekake til bursdagen sin, så det skulle hun såklart få! Jeg stod til midnatt mandagskveld og bakte, og på tirsdag fikk jeg god hjelp til dekorering av Lukas og Kristine. Bursdagsbarnet ble heldigvis veldig fornøyd!

Vi hadde god, gammeldags norsk barnebursdag med pølsehorn og fiske-leken. Det syntes de var hysterisk morsomt, spesielt da de fikk både skrot og diverse på kroken innimellom godteriet!

Stig Ove og Peter har stått mange timer og bygget og malet denne, mens jeg har sydd duk, og handlet inn lekemat;-) Esther ble utrolig fornøyd med lekekjøkken/restauranten sin, så nå blir det mye restaurantbesøk på oss framover!

Vi er utrolig stolte over seksåringen vår, som nå har gått tre uker på skole, og er på god vei til å lære seg å lese på engelsk. Hun er smart, morsom, veslevoksen, (som regel) snusfornuftig, og en veldig god storesøster!