Norgesbesøk – både forventet og uforventet!

Norgesbesøk – både forventet og uforventet!

Dagene er travle for tiden, og det er ikke så ofte lett å sette seg ned å skrive. Morgenene er travle når ungene skal følges til skolebussen 07.35. Og selv om de er på skole på dagtid, så begynner Sarah å bli veldig rask til å krype/stå og putte ALT i munnen, så hun må passes nøye på! Men jeg koser meg veldig med Sarah, og passer på å nyte denne tiden mens hun enda er baby.

Forrige uke fikk vi besøk av ei venninne fra Norge, Kristine. Hun skal være her en hel måned, og hun er veldig populær både hos våre barn, og alle de lokale barna! Vi setter stor pris på alle som kommer og besøker oss, og ønsker å oppleve misjonærlivet sammen med oss.

Vi får mye besøk framover, men noe jeg ikke hadde forventet, var overraskelsesbesøk! Midt imellom forberedelser til Esthers bursdagsselskap imorgen, satt jeg nede på verandaen på ledermøte. Plutselig går porten opp og broren min Lukas kommer gående inn! Jeg ble veldig overraska, og VELDIG glad! Siden han skal i Luftforsvaret til høsten, og vi ikke skal hjem i sommer, trodde jeg ikke at vi fikk møte ham igjen før neste år. Så et besøk nå var veldig kjekt!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)