Når skolegang er et privilegium

Når skolegang er et privilegium

Tusen takk til de som kontaktet meg etter forrige blogginnlegg! Nå har vi også fått sendt hun jeg nevnte i blogginnlegget avgårde, og vi har fire glade, nye kostskoleelever. Mange har blitt inspirert av å se at vi har sendt flere ungdommer på skole, og spesielt at vi hjelper Sirya og Nellie med å repetere videregående. Det har kommet inn en hel haug med søknader av folk som vil tilbake på skolebenken. Ei vil repetere videregående fordi hun fikk siste skoleår ødelagt fordi hun var sykehusinnlagt i ukesvis på grunn av et slangebitt. Ei på 19 år vil repetere de to siste årene på barneskolen(!) fordi hun strøk fordi faren hennes døde rett før. Flere vil begynne på yrkesskoler; både skredderskole, mekaniker, rørlegger og murmester. Så nå har vi hendene fulle med å prøve å forvalte de midlene vi har til å hjelpe enda flere med skolegang. Det er utrolig gøy å se hvor motiverte og lærevillige ungdommer kan være, når skolegang ikke er en selvfølge, men et privilegium!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)