Sko og leketøy fra Norge slo an!

Sko og leketøy fra Norge slo an!

Jeg er så utrolig takknemlig til alle dere hjemme, og rundt om i verden, som viser så mye omsorg og kjærlighet for det vi gjør her nede! Gjestene våre fra Norge i det siste, både Kolbjørn og Lillian, Andreas og nå sist svigerfar, hadde med seg masse sko og leker ifra Norge. En stor takk til Gudveig på Levanger og Familiekirka på Mo i Rana som har samlet sammen dette!

Jeg har brukt lang tid på å dele ut alt dette de som trenger det i landsbyen vår, og både store og små er så glade. Spesielt de nye skoene var utrolig populære. Jeg tror det var rundt 20 par som kom ned totalt. De var utrolig fine, og de passet perfekt som skolesko syntes ungene.  De som fikk var ekstremt stolte, og stadig kommer det unger på døra og spør om jeg har flere! Tusen hjertelig takk Gudveig!

Også leketøyene var populære, og vi setter veldig stor pris på alle som donerte leker til Familiekirka da Andreas kom ned. Jeg har ikke tatt bilder av alle, men her er ihvertfall noen av de glade ansiktene!

Jeg setter stor pris på givergleden og engasjementet dere viser for det vi gjør, og til alle som hjelper oss med å vise kjærlighet i praksis til de lokale her!:) Tusen takk!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)