Verdens blideste bilvaskere

Verdens blideste bilvaskere

Imorgen får vi besøk fra Norge, og jeg hadde derfor planlagt å vaske bilen før Stig kjører til flyplassen imorgen. Som vanlig var hagen fylt med ungdommer og barn på ettermiddagen. Da jeg tok fram støvsugeren, ble de alle utrolig nysgjerrige på hva dette var. Alle ville prøve hver sin gang, og de var utrolig fascinerte. Da jeg kom med vaskebøtta spurte de om de kunne få lov til å hjelpe meg. Jeg hadde jo selvsagt ikke noe imot det, men jeg hadde ikke forventet at de skulle synes det var SÅ gøy! Det var helt fantastisk morsomt å se hvor de kosa seg. De løp rundt og dansa og sang; “Jeg vasker bil! Jeg vasker bil!” De gnikka og vaska og støvsuga den bilen i halvannen time. De bytta på å sitte i førersetet og leke at de kjørte, og ei sa at hun drømte om å bli sjåfør når hun blir stor. Jeg skal love deg at den bilen ble så ren som den aldri har vært før!

Tilslutt måtte jeg si at nå var de ferdige, for de vasket og støvsugde om og om igjen fordi de syntes det var så gøy. Kjekt når ungdommene har arbeidslyst;) Ei av jentene sa tilogmed at dette hadde vært den morsomste dagen i hennes liv! Det hørtes ikke så positivt ut syns jeg da, men ihvertfall et uttrykk for at det var veldig gøy å vaske bil. Med jevne mellomrom tok de pauser og hang seg på ungene som danset, og stemningen var høy!

Sjekk ut Instagram profilen min for videoer! Disse ungdommene er så skjønne, og jeg er sikker på at de må være verdens blideste bilvaskere!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)